Sajtómegjelenések | Linkek | Kapcsolat/Kiadó english | deutsch
Megrendelés
Fotókiállítás és előadás Esztergomban
Az Ister - Granum EGTC, a Magyar Közút Nzrt. és a Laskai - Osvát Antikvárium szervezésében, közreműködésével

2017. január 13-n két esemény zajlott Esztergomban.            

Délután 4 órakor a Mária Valéria Duna-híd volt Vámházában "Hidak a Dunán" címmel megnyílt Gyukics Péter fotókiállítása. A megnyitó egy óvodás csoport kedves műsorával kezdődött. A kiállítást Szabó Eugen úr, Párkány/Stúrovo polgármestere nyitotta meg. A laudációt Dobosi Tivadar mérnök úr tartotta.  (A kiállítást a Kiskőrösi Közúti Múzeum munkatársai rendezték - a Múzeum a Magyar Közút Nzrt. része-.)

A kiállítás január 31-ig volt látogatható. 

dunai-hid,muszaki konyv,hidkonyv,hidasz album,palyavalasztas,tovabbtanulas,foto

A második eseményre a közeli Szent Adalbert Központban került sor. 

Az esemény moderátora a Nagy Péter úr, az Ister - Granum EGTC igazgatója volt. A megjelenteket Meszes Balázs, az esztergomi Polgármesteri Hivatal Kulturális és Idegenforgalmi Bizottságának elnöke köszöntötte. Az esti program a Balassa Bálint Vegyeskar színvonalas műsorával kezdődött. 

"Hidak a Dunán - a fotóművész szemével" címmel Gyukics Péter tartott vetítettképes előadást. A levetített hídfotók az előadó "A Duna hídjai - a Fekete-erdőtől a Fekete-tengerig" című könyvéből valók. (A könyv Esztergomban a Laskai - Osvát Antikváriumban kapható.)

Köszönet az esemény koordinálásáért Dobosi Tivadar mérnök úrnak, a szervezésért az Ister - Granum EGTC munkatársainak a kiállításért a Magyar Közút Nzrt-nek, a Szakgyűjtemény (Múzeum) munkatársainak és nem utolsósorban az ötletadó Laskai - Osvát Antikváriumnak.

(Az Ister - Granum EGTC az Európai Unió határon átnyúló együttműködési szervezete, azaz európai együttműködési csoportosulás. http://istergranum.eu)

 

 

A két könyv együtt csak 9450,- Ft! borito

A megrendelés folyamata:

1. A "megrendelem" gombra kattintva értelemszerűent töltse ki a mezőket.

2. Válassza ki a szállítás módját. Postai helyett Pick Pack Pontokon keresztük történik a szállítás. Ezért a megjegyzés rovatban kérjük adja meg az átvételi Pick Pack Pontot. http://www.pickpackpont.hu/

3. Ha személyesen, akkor időpontegyeztetés a következő telefonszámok egyikén: 1/353-4075, 30/242-2051.
  


Partnereink

Speciálterv Kft.

Első Lánchíd Bt. 

Gyere velünk vizitúrázni

Yuki Stúdió